Uwaga!
Sushi to lekkostrawna, a przy tym także wyjątkowo odżywcza i zdrowa potrawa, będąca jednym z podstawowych dań kuchni japońskiej. Wartości odżywcze w tym przypadku wynikają nie tylko z obecności ryby, alg oraz wybranych warzyw, ale również z dodatku ryżu. Ten produkt musi pochodzić ze specjalnych odmian.Wszystkie odmiany łączy to że po ugotowaniu kleją się i mają słodkawy posmak. Ważne jest też to, że to produkt bezglutenowy, dlatego też może być spożywany przez osoby, które są uczulone. Właściwości zawarte w ryżu pomagają regulować ciśnienie krwi, poprawiają odporność, trawienie, a także regulują pracę układu nerwowego.
Nasze produkty pakujemy w torebkę typu doypack, zgrzewaną na górze z zamknięciem strunowym. Takie pakowanie zapewnia świeżość i pozwala na wielokrotne zamykanie i otwieranie.
Kraj pochodzenia: Włochy
INFORMACJE O ALERGENACH
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość energetyczna | 1444 kJ/345 kcal |
Tłuszcz | 0,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 76 g |
w tym cukry | 0,1 g |
Błonnik | 1,3 g |
Białko | 6,9 g |
Sól | 0,36 g |
Twoja opinia może być pierwsza.