Uwaga!
Fasola to dobre źródło białka. Co ważne, zawierają też sporo błonnika i mało cukrów prostych. W fasoli znajdziemy również witaminy, a wśród nich witaminę C, tiaminę, ryboflawinę, niacynę, witaminę B6, kwas foliowy, witaminę A, E oraz K. Wpływa korzystnie na cholesterol - zmniejsza poziom złego LDL i podwyższa stężenie dobrego HDL oraz obniża ciśnienie krwi.Fasola jaś karłowy charakteryzuje się smacznymi białymi nasionami. Przy jej pomocy można przygotować wiele wspaniałych potraw między innymi fasolkę po bretońsku, sałatki, kotlety czy pasty z fasoli.
Nasze produkty pakujemy w torebkę typu doypack, zgrzewaną na górze z zamknięciem strunowym. Takie pakowanie zapewnia świeżość i pozwala na wielokrotne zamykanie i otwieranie.
Kraj Pochodzenia: Polska
INFORMACJE O ALERGENACH
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość energetyczna | 1326 kJ/314 kcal |
Tłuszcz | 1,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 46 g |
w tym cukry | 2,7 g |
Błonnik | 15,7 g |
Białko | 21 g |
Sól | <0,05 g |
Twoja opinia może być pierwsza.