Uwaga!
Mąka razowa orkiszowa to skarbnica węglowodanów złożonych z cennych dla organizmu aminokwasów. Znacząco podnosi wartości odżywcze posiłku dlatego warto włączyć ją do swojej diety. Ponadto mąka orkiszowa razowa typ 2000 jest bogatsza w białko, magnez i witaminę B6 od jej tradycyjnej odpowiedniczki. Mąka ta jest doskonałym produktem do wypieku ciast, ciasteczek ,naleśników, gofrów i chleba. Bogactwem jej wartości odżywczych nadaje potrawom zdrowego charakteru, przy tym pozwala cieszyć się ich doskonałym smakiem.
Nasze produkty pakujemy w torebkę typu doypack, zgrzewaną na górze z zamknięciem strunowym. Takie pakowanie zapewnia świeżość i pozwala na wielokrotne zamykanie i otwieranie.
Kraj pochodzenia: Polska
INFORMACJE O ALERGENACH
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość energetyczna | 1331 kJ/315 kcal |
Tłuszcz | 2,31 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,49 g |
Węglowodany | 56,31 g |
w tym cukry | 3,06 g |
Błonnik | 8,16 g |
Białko | 12,52 g |
Sól | 0,01 g |
Twoja opinia może być pierwsza.