Treść testowa do samodzielnego ustawienia Sprawdź szczegóły X

MĄKA RYŻOWA

3,80 

Gramatura:






Ilość:
wysyłka do 48 godzin
Ocena: 0 na 10 (opinii: 0) DODAJ OPINIĘ

Mąka ryżowa (szczególnie brązowa, mniej oczyszczona, a zatem zawierająca większą ilość cennych składników) to bogate źródło witamin z grupy B – szczególnie niacyny, witaminy B1 i witaminy B6, witaminy C, witamin A i E oraz magnezu, cynku, żelaza, fosforu, potasy, wapnia i miedzi. Mąka ryżowa to bogate źródło witamin. Dodatkowo mąka ryżowa jest produktem niskotłuszczowym i pomimo dość wysokiej kaloryczności  nie tuczy, a w każdym razie mniej niż tradycyjnie używana w polskiej kuchni mąka pszenna. Stosujemy przede wszystkim do wypieku pieczywa i produkcji papieru ryżowego. 

Nasze produkty pakujemy w torebkę typu doypack, zgrzewaną na górze z zamknięciem strunowym. Takie pakowanie zapewnia świeżość i pozwala na wielokrotne zamykanie i otwieranie.

Kraj pochodzenia: Polska


 INFORMACJE O ALERGENACH 

 W zakładzie także są pakowane orzechy, migdały, soja, gluten, sezam, gorczyca.

 PRZECHOWYWANIE 

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

 

Waga

500 g

Wartość energetyczna

322 Kcal

Tłuszcz

1.9 g

Węglowodany

68.1 g

Białko

7.1 g

Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię
Polecamy