Uwaga!
Klasyczna mąka tortowa o dobrych właściwościach wypiekowych i dużej zdolności wiązania. Bardzo dobrze nadaje się do ciasta drożdżowego, tortów, ciast biszkoptowych i francuskich oraz makaronów domowych. Receptą na sukces tej mąki tortowej jest jej delikatna struktura: jest gładka i jednocześnie łatwa do wyrabiania.Zawiera dużo glutenu, witaminy B6 i PP, białka.
Nasze produkty pakujemy w torebkę typu doypack, zgrzewaną na górze z zamknięciem strunowym. Takie pakowanie zapewnia świeżość i pozwala na wielokrotne zamykanie i otwieranie.
Kraj pochodzenia: Polska.
INFORMACJE O ALERGENACH
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość energetyczna | 1435 kJ/343 kcal |
Tłuszcz | 1,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 74 g |
w tym cukry | 0,2 g |
Białko | 10,1 g |
Sól | <0,01 g |
Twoja opinia może być pierwsza.