Uwaga!
Płatki drożdżowe wytworzone są z drożdży nieaktywnych. Dzięki procesowi dezaktywacji, którym poddawane są drożdże w trakcie produkcji, płatki drożdżowe są całkowicie bezpieczne dla zdrowia - nie powodują przerostu drożdży w organizmie po ich spożyciu. Są bardzo lekkie, mają jasny kolor i serowo-orzechowy posmak. Są bogatym źródłem białka i minerałów, takich jak cynk, chrom, żelazo, magnez oraz zawierają witaminy z grupy B. Mimo swojej niepozornej formy, kryją w sobie wielką moc, która zdecydowanie wpłynie korzystnie na nasze zdrowie. Zwiększają odporność naszego organizmu, korzystnie wpływają na kondycję włosów, skóry i paznokci, mają działanie antybakteryjne i przeciwwirusowe oraz wspomagają apetyt i obniżają poziom cholesterolu. Przeznaczone są dla wegan, wegetarian i osób na diecie bezglutenowej. To wszechstronny dodatek kulinarny, zamiennik sera żółtego i parmezanu. Jest to także baza smacznych i pożywnych śniadań bogatych w białko i błonnik.
Dodaj płatki drożdżowe nieaktywne do swojej diety i ciesz się nie tylko ich smakiem, ale również korzyściami zdrowotnymi.
Nasze produkty pakujemy w torebkę typu doypack, zgrzewaną na górze z zamknięciem strunowym. Takie pakowanie zapewnia świeżość i pozwala na wielokrotne zamykanie i otwieranie.
Kraj pochodzenia: Francja
INFORMACJE O ALERGENACH
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartości odżywcze
Porcja: 100 g
|
|||||||||||||||||
Twoja opinia może być pierwsza.