Maliny liofilizowane to owocowa gratka dla każdego, kto ceni smak i zdrowie. Są bogate w witaminę C, witaminy z grupy B, oraz wspierają układ odpornościowy i działają jako skuteczny przeciwutleniacz. Zawierają minerały takie jak fosfor, żelazo, magnez, wapń i cynk. Możemy je stosować do domowych wypieków, dodatek do porannej owsianki, musli, jogurtu czy smoothie oraz stosować je jako aromatyczny dodatek do herbat i naparów owocowych.
Proces liofilizacji to proces suszenia umożliwiający przechowywanie żywności bez konserwantów, w temperaturze pokojowej przez wiele miesięcy, a nawet lat.
Nasze produkty pakujemy w torebkę typu doypack, zgrzewaną na górze z zamknięciem strunowym. Takie pakowanie zapewnia świeżość i pozwala na wielokrotne zamykanie i otwieranie.
Kraj pochodzenia: Polska.
INFORMACJE O ALERGENACH
W zakładzie także są pakowane orzechy, migdały, soja, gluten, sezam, gorczyca.
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
| Wartości odżywcze / 100 g |
| Wartość energetyczna: |
1200 kJ / 286 kcal |
| Tłuszcz: |
3,7 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
0,05 g |
| Węglowodany: |
51 g |
| w tym cukry: |
51 g |
| Błonnik: |
15 g |
| Białko: |
7,8 g |
| Sól: |
<0,025g |
|
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
| |
|
Średnia ocena klientów 0/6
Na podstawie 0opinii naszych klientów
Twoja opinia może być pierwsza.