Uwaga!
Pieprz kolorowy w składzie ma różne rodzaje pieprzu: pieprz czarny, biały, czerwony i zielony. Charakteryzują się one różnym stopniem ostrości. To kompozycja ostrzejszych i łagodniejszych nut smakowych, które zadowolą najbardziej wymagających smakoszy. Przyprawa jest niezastąpiona do przygotowania ciemnych mięs, a także dań warzywnych, zapiekanek, makaronów, owoców morza, ryb oraz sosów i marynat. Pieprz kolorowy świeżo mielony stanowi doskonale wykończenie sałatek, kanapek i dań z jajkami.
Pieprz kolorowy znany jest ze swojego aromatu i wyrazistego smaku. Dzięki zawartości piperyny jednocześnie pobudza wydzielanie soków trawiennych i zwiększa apetyt, a przy tym ułatwia spalanie tłuszczu i utratę zbędnych kilogramów, gdyż stymuluje metabolizm i poprawia pracę układu trawiennego. Regularne spożywanie pieprzu spowalnia procesy starzenia się, wspiera pracę układu trawiennego, wzmacnia układ odpornościowy i zmniejsza ryzyko zachorowania na choroby układu krążenia.
Nasze produkty pakujemy w torebkę typu doypack, zgrzewaną na górze z zamknięciem strunowym. Takie pakowanie zapewnia świeżość i pozwala na wielokrotne zamykanie i otwieranie.
Kraj pochodzenia: Polska.
INFORMACJE O ALERGENACH
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartości odżywcze w 100g produktu:
Twoja opinia może być pierwsza.