Treść testowa do samodzielnego ustawienia Sprawdź szczegóły X

MĄKA MIGDAŁOWA

17,95 

Gramatura:





Ilość:
wysyłka do 48 godzin
Ocena: 0 na 10 (opinii: 0) DODAJ OPINIĘ

Mąka migdałowa ma cenne właściwości i wartości odżywcze - jest źródłem jedno- i wielonienasyconych kwasów tłuszczowych oraz magnezu, żelaza i wapnia. Właściwości prozdrowotne mąki migdałowej powinny szczególnie docenić osoby z wysokim stężeniem cholesterolu we krwi, cukrzycą i wysokim ciśnieniem tętniczym krwi. Mąka migdałowa jest otrzymywana przez zmielenie migdałów. Charakteryzuje się słodkim migdałowym smakiem i białą barwą. Może być używana jako zdrowy zamiennik mąk tradycyjnie używanych do wypieku pieczywa i ciast. Dodatkowo mąka migdałowa może być spożywana przez osoby na diecie bezglutenowej, bo nie zawiera glutenu. 

Nasze produkty pakujemy w torebkę typu doypack, zgrzewaną na górze z zamknięciem strunowym. Takie pakowanie zapewnia świeżość i pozwala na wielokrotne zamykanie i otwieranie.

 

Kraj pochodzenia: USA


 INFORMACJE O ALERGENACH 

 W zakładzie także są pakowane orzechy, migdały, soja, gluten, sezam, gorczyca.

 PRZECHOWYWANIE 

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Wartości odżywcze
Porcja: 100 g
Wartość energetyczna 2545 kJ/616 kcal
Tłuszcz 53 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,9 g
Węglowodany 8,7 g
w tym cukry 4,6 g
Błonnik 9,9 g
Białko 21 
Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię
Polecamy