Uwaga!
Płatki kukurydziane produkowane z ziaren kukurydzy, zaliczane do zdrowej żywności. Bardzo często spożywane z mlekiem, czasem na sucho oraz jako dodatek do innych potraw. Płatki kukurydziane są świetnym źródłem witamin i mikroelementów. Są łatwostrawne, nie podrażniają jelita i oszczędzają przewód pokarmowy, nie zawierają dużej ilości błonnika. Z tego powodu mogą znaleźć się w diecie np. osób starszych, pacjentów po operacjach czy zabiegach chirurgicznych, którzy są zmuszeni do spożywania posiłków łatwostrawnych.
Nasze produkty pakujemy w torebkę typu doypack, zgrzewaną na górze z zamknięciem strunowym. Takie pakowanie zapewnia świeżość i pozwala na wielokrotne zamykanie i otwieranie.
Kraj pochodzenia: Polska
INFORMACJE O ALERGENACH
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość energetyczna | 1494 kJ/357 kcal |
Tłuszcz | 0,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 84 g |
w tym cukry | 10 g |
Błonnik | 3,3 g |
Białko | 8 g |
Sól | 1,8 g |
Twoja opinia może być pierwsza.