Treść testowa do samodzielnego ustawienia Sprawdź szczegóły X

CUKIER KOKOSOWY

15,00 

Gramatura:





Ilość:
wysyłka do 48 godzin
Ocena: 0 na 10 (opinii: 0) DODAJ OPINIĘ

Cukier kokosowy to naturalny słodzik, który zdobywa coraz większą popularność wśród miłośników zdrowej żywności. Pozyskiwany z kwiatów palmy kokosowej, powstaje w procesie gotowania soku, a następnie odparowywania wody, co pozostawia cukier w formie kryształków lub granulek. Posiada oryginalny kokosowy smak i charakterystyczny zapach oraz karmelową barwę. W swoim składzie zawiera wiele cennych składników, np.: inulinę, wapń, potas, magnez, żelazo, cynk czy niektóre witaminy z grupy B. 

Cukier kokosowy jest naturalną substancją słodzącą, stanowiącą bardzo dobrą alternatywę dla tradycyjnego cukru białego lub trzcinowego. Jest szeroko wykorzystywany w przemyśle spożywczym: do wypieków, wyrobów cukierniczych oraz jako substancja słodząca - np. do słodzenia kawy i herbaty. Wybierając cukier kokosowy, zyskujesz nie tylko smaczny dodatek do wielu potraw, ale także produkt, który wspiera zdrowy styl życia.

Nasze produkty pakujemy w torebkę typu doypack, zgrzewaną na górze z zamknięciem strunowym. Takie pakowanie zapewnia świeżość i pozwala na wielokrotne zamykanie i otwieranie.

Kraj pochodzenia: Indonezja.

 


 

 INFORMACJE O ALERGENACH 

 W zakładzie także są pakowane orzechy, migdały, soja, gluten, sezam, gorczyca.

 PRZECHOWYWANIE 

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Składnik Wartość w 100 g
Wartość energetyczna 1574 kJ / 376 kcal
Tłuszcze 0,1 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 94 g
w tym cukry 94 g
Błonnik 0 g
Białko 1 g
Sól 0,03 g

 

   
   
   
   
   
   
   
   
Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię
Polecamy