Uwaga!
Zielona kulka kryje w sobie imponujący zestaw witamin: witamina A, witaminy z grupy B (witamina B1, B2, B3, B5, B6 i B9), witamina C, E i K. Znajdziemy w niej również cenne sole mineralne - cynk, fosfor, magnez, mangan, molibden, potas, selen, sód, wapń i żelazo. Jest delikatny w smaku i nadaje ładny wygląd potrawom. Nadaje się jako dodatek do dań makaronowych, kremów, rolad mięsnych. Często jest też wykorzystywany do wykonania pesto, pasztetu oraz różnego rodzaju past.
Nasze produkty pakujemy w torebkę typu doypack, zgrzewaną na górze z zamknięciem strunowym. Takie pakowanie zapewnia świeżość i pozwala na wielokrotne zamykanie i otwieranie.
Kraj pochodzenia: Polska
INFORMACJE O ALERGENACH
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość energetyczna | 1225 kJ/293 kcal |
Tłuszcz | 1,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.2g |
Węglowodany | 60 g |
w tym cukry | 0,8g |
Błonnik | 15 g |
Białko | 23 g |
Sól | 0,08 g |
Twoja opinia może być pierwsza.