Cukier wanilinowy to przyprawa stosowana w cukiernictwie jako tańszy zamiennik cukru waniliowego. Uzyskiwana jest w wyniku zmieszania cukru z waniliną lub z etylowaniliną.
Cukier wanilinowy z syntetyczną waniliną jest nieodłącznym składnikiem ciast, w tym sernika, deserów i przekąsek, napojach takich jak kawa lub kakao. Cukier wanilinowy jest bardziej przystępny cenowo i szeroko dostępny, co czyni go popularnym wyborem wśród konsumentów.
Nasze produkty pakujemy w torebkę typu doypack, zgrzewaną na górze z zamknięciem strunowym. Takie pakowanie zapewnia świeżość i pozwala na wielokrotne zamykanie i otwieranie.
Kraj pochodzenia: Polska.
INFORMACJE O ALERGENACH
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
| Wartość energetyczna | 1688 kJ/403 kcal |
| Tłuszcz | 0 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
| Węglowodany | 99,4 g |
| w tym cukry | 99,4 g |
| Błonnik | 0 g |
| Białko | 0 g |
| Sól | 0 g |
Twoja opinia może być pierwsza.