Czubryca czerwona to pyszna mieszanka przypraw. Wybitnie podnosi smak jajka w jakiejkolwiek postaci. Lubi ją czerwone mięso oraz mięsne pieczenie. Nadaje wybornego smaku daniom z pomidorami, sałatkom, surówkom, twarogom. Podnosi smak leczo, pikantnych gulaszów, bigosu, frytek, spaghetti, pizzy czy dań z roślin strączkowych. Czubryca to mieszanka ziół i warzyw oparta w głównej mierze na papryce i czosnku.
Kraj pochodzenia: Polska
INFORMACJE O ALERGENACH
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
| Wartość odżywcza |
w 100g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 978kJ/232kcal |
| Tłuszcz | 2,59g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,68g |
| Węglowodany | 42,69g |
| w tym cukry | 11,13g |
| Błonnik | 10,38g |
| Białko | 4,31g |
| Sól | 36,83g. |
Twoja opinia może być pierwsza.