Uwaga!
Zapach mielonych goździków jest bardzo charakterystyczny - ma ciepłą, słodką, korzenną nutę. Sproszkowaną przyprawę można dodać do pasztecików, pasztetów, farszu, potraw rybnych, spaghetti oraz do pizzy. Jest nieodłącznym składnikiem bożonarodzeniowych ciast i ciasteczek. Warto wiedzieć, że sproszkowane goździki relatywnie szybko tracą smak i należy je stosunkowo szybko zużyć. Ponadto, podobnie jak inne przyprawy, należy je przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku (w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Nasze produkty pakujemy w torebkę typu doypack, zgrzewaną na górze z zamknięciem strunowym. Takie pakowanie zapewnia świeżość i pozwala na wielokrotne zamykanie i otwieranie.
Kraj pochodzenia: Madagaskar
INFORMACJE O ALERGENACH
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość energetyczna – 274 kcal.
Białko – 5.97 g.
Tłuszcz – 13 g.
Węglowodany – 65.53 g (w tym cukry proste: 2.38 g)
Błonnik – 33.9 g.
Twoja opinia może być pierwsza.