Uwaga!
Migdały zaliczają się do najzdrowszych orzechów na świecie. Nic zatem dziwnego, że produkty z migdałów również są bardzo pożywne i bogate w składniki odżywcze. Jednym z takich wytworów są płatki migdałowe, które nie tylko dostarczają wielu cennych witamin i minerałów ale przede wszystkim są pyszne i delikatne w smaku. Płatki migdałowe to plasterki orzecha migdałowca. Mają kształt cieniej i płaskiej łezki w odcieniach beżu. W smaku są słodkie ale zdecydowanie bardziej delikatne od orzechów migdałowca, ponieważ pozbawione są gorzkiej, brązowej otoczki. Płatki migdałowe najczęściej używa się do dekoracji ciast, lodów i deserów, ale możne je również dodawać do jogurtów naturalnych, owsianek, ale także dodać do dań obiadowych. To gotowa dekoracja z której można skorzystać bez konieczności czasochłonnego siekania orzechów.
Nasze produkty pakujemy w torebkę typu doypack, zgrzewaną na górze z zamknięciem strunowym. Takie pakowanie zapewnia świeżość i pozwala na wielokrotne zamykanie i otwieranie.
Kraj pochodzenia: USA
INFORMACJE O ALERGENACH
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość energetyczna | 2409 kJ/602 kcal |
Tłuszcz | 50,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,9 g |
Węglowodany | 9,5 g |
w tym cukry | 5 g |
Błonnik | 10,4 g |
Białko | 21,9 g |
Sól | 0,07 g |
Twoja opinia może być pierwsza.