Uwaga!
Płatki orkiszowe są produkowane ze zgniecionych ziaren orkiszu. Podobnie jak płatki owsiane zawierają wiele minerałów i witamin. Mają dużo białka, tłuszczu i błonnika oraz zawierają żelazo, wapń, cynk, potas i witaminy z grupy B. Są przy tym szczególnie polecane osobom osłabionym. Poprawiają kondycję włosów i paznokci, zalecane są również osobom po przebytym zawale i tym, chorującym na cukrzycę.
Płatki orkiszowe są niezwykle wdzięcznym produktem spożywczym, który możemy przygotować na wiele sposobów. Można je jeść zarówno w wersji surowej jak i gotowanej. Posiłkiem w którym najczęściej wykorzystuje się płatki, jest śniadanie. Można je też dodawać do mleka, musli czy jogurtu. Doskonale komponują się z owocami, mlekiem, jogurtem oraz miodem.
Nasze produkty pakujemy w torebkę typu doypack, zgrzewaną na górze z zamknięciem strunowym. Takie pakowanie zapewnia świeżość i pozwala na wielokrotne zamykanie i otwieranie.
Kraj pochodzenia: Polska
INFORMACJE O ALERGENACH
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartości odżywcze
Porcja: 100 g
|
|||||||||||||
Twoja opinia może być pierwsza.