Treść testowa do samodzielnego ustawienia Sprawdź szczegóły X

SKROBIA KUKURYDZIANA

2,65 

Gramatura:






Ilość:
wysyłka do 48 godzin
Ocena: 0 na 10 (opinii: 0) DODAJ OPINIĘ

Skrobia kukurydziana ma właściwości zagęszczające, dlatego znajduje zastosowanie w kuchni jako zagęszczacz do potraw oraz dodatek do wypieków, nadając im drobną teksturę. Poza tym sprawdza się jako odplamiacz i przynosi ulgę w oparzeniach słonecznych. Skrobia kukurydziana, inaczej mazeina, jest otrzymywana z białych pręcików kukurydzy - inaczej niż mąka kukurydziana, którą uzyskuje się z ziaren kukurydzy. Jest produktem bezglutenowym, ma postać proszku i charakteryzuje się białą barwą i neutralnym zapachem. Jest produktem bez glutenu.

Nasze produkty pakujemy w torebkę typu doypack, zgrzewaną na górze z zamknięciem strunowym. Takie pakowanie zapewnia świeżość i pozwala na wielokrotne zamykanie i otwieranie.

Kraj pochodzenia: WĘGRY, BUŁGARIA, POLSKA


 INFORMACJE O ALERGENACH 

 W zakładzie także są pakowane orzechy, migdały, soja, gluten, sezam, gorczyca.

 PRZECHOWYWANIE 

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

 

Wartości odżywcze
Porcja: 100 g
Wartość energetyczna 1513 kJ/356 kcal
Tłuszcz 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 87,5 g
w tym cukry 0 g
Błonnik 0 g
Białko 0,45 g
Sól 0,18 g
Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię
Polecamy